Τι κάνουμε καλύτερα

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για μας, είστε στο σωστό μέρος. Διαβάστε για να μάθετε πώς καταφέραμε να αναπτύξουμε την επιχείρησή μας.

Πως λειτουργεί

 Εστιάζοντας στο ατομικό επίπεδο του κάθε μαθητή, τα ενδιαφέροντα και τους στόχους του, τα μαθήματα μέσω της πλατφόρμας μας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για την επίτευξη αποτελεσμάτων στο συντομότερο χρονικό διάστημα. Ο καθηγητής σας θα ετοιμάσει τα VR μαθήματα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ο μαθητής θα λαμβάνει εξηγήσεις , διόρθωση και ανατροφοδότηση, προκειμένου να βελτιώσει άμεσα τις γλωσσικές δεξιότητές του.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι κάθε παιδί μπορεί να γίνει άριστο, αρκεί να του δοθεί το κατάλληλο για εκείνο περιβάλλον να “ανθίσει”.

Δίνουμε ζωή, κίνηση & χρώμα σε κάθε έννοια, όσο δύσκολη κι αν είναι, ώστε αυτή να απλοποιείται, να γίνεται κατανοητή κι άμεση για κάθε παιδί.

Στηρίζουμε τα παιδιά σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκονται να κατακτήσουν το μέλλον που τους ανήκει!!!

Το εργαλείο του κάθε μαθητή είναι το τηλεφωνό του άρα δεν μπορεί να το αγγίξει κατά την διάρκεια του μαθήματος έτσι ώστε να παραμένει συγκεντρωμένος μέχρι την λήξη του φροντιστηρίου.

Περιμένουμε να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις, τις δικές σας ανησυχίες & προβληματισμούς, για να χτίσουμε μια νέα εποχή στην παιδεία των παιδιών μας.

Είμαστε εδώ για να ενημερώνουμε, εσάς τους γονείς, για την πρόοδο των παιδιών σας, για ό,τι σας απασχολεί στην εκπαίδευση & την ψυχολογία τους.

Μελέτησε με τους καθηγητές σου

Πιστοποιημένοι καθηγητές, με πείρα στην VR – online εκπαίδευση και εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους. Με γνώμονα τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη η καινοτομία και η δημιουργία χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά τους.